Kom igång direkt

Att upprätta årsbokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration blir inte enklare med Fortnox och e-revisor.se. Upprätta kopplingen enkelt i Fortnox marknadsplats för appar och importera/exportera data till från e-revisor.se enkelt med en knapptryckning.
Fortnox logotyp

Skapa konto hos e-revisor.se Prova Fortnox

Vad säger våra kunder om e-revisor.se?

 • Priset lockade mig att göra mina 22 bokslut själv. Det var enkelt och på köpet fick jag fick en fantastisk inblick i min egen verksamhet.

  Annika Backlund, AB-hem
 • Det lät alldeles för bra för att vara sant, men det var det inte! Med viss erfarenhet av redovisning, kunde jag upprätta bokslut och deklaration för mitt eget AB nästan helt på egen hand och dessutom till en väldigt förmånlig kostnad! Tack e-revisor.se!

  Karin Björk Petronio, Karins verksamhet AB
 • Det underlättade väldigt att använda ert program, så hittills är jag en mycket nöjd kund. Jag jämförde med med andra onlinetjänster men tyckte att ert program var mycket mer heltäckande och dessutom användarvänligt.

  Överstekvarn Chili Gotland AB
 • Fantastisk service och support. Proffsigt och effektivt till ett småföretagarvänligt pris.

  Max Benefits i Umeå AB
 • Väldigt bra tjänst och support! Riktigt smidigt att ta fram bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration från den löpande bokföringen. Rekommenderas!

  Rosenqvist Revision AB
 • Lyckades som novis fixa allt som hade med bokslutet att göra. Vilket får ses som ett mycket gott betyg!

  AB Cosimin IT
 • T.o.m. jag lyckades göra bokslut och årsredovisningen med hjälp av E-revisor och revisorn tyckte det var bra. Med E-revisor kan jag med företagarens ekonomikunskap göra mitt eget bokslut. Jag kunde hjälpa en kollega också!

  Boorkide AB

Fördelar med e-revisor.se och integrationen med Fortnox


Enkelt att integrera

Ni hittar e-revisor.se i Fortnox marknadsplats för appar. Med en knapptryckning är ni integrerad.

Direktimport av saldon från bokföringen

Slipp importen av SIE-fil, med en knapptryckning i e-revisor.se har ni hämtat saldon från Fortnox.

Direktexport av bokföringsordern från e-revisor.se efter bokslutet

När ni är klar med bokslutet i e-revisor.se exporterar ni enkelt med en knapptryckning bokföringsordern från e-revisor.se till Fortnox (inkomstskatt, årets resultat m.m.)

Enkelt att använda

Skippa egna mallar och slipp oron över om du har gjort rätt eller inte. Vi förklarar varje steg i processen från bokslut till inkomstdeklaration så du alltid vet vad det är du ska göra. Det du behöver för att komma igång är en SIE-fil, CSV-fil eller resultaträkning och en balansräkning från din bokföring.

Prova först betala sen

Skapa ett konto och känn på vårt program innan du bestämmer dig. Du kan arbeta och spara ditt arbete som vanligt men inte skapa slutliga dokument och/eller ladda upp digitalt. Gäller enbart nya kunder med standardlicens. Ej aktiverade konton raderas efter 7 dagar.

Bokslut på under 60 sekunder?

Är det möjligt? Absolut! Från version 2.1 släpper vi en expressfunktion för mindre okomplicerade bolag där programmet gör det åt dig! Vi tror starkt på detta och kommer fortsätt utveckla automatiseringen. Se video nedan: https://youtu.be/bPhC6lXTqjo

Programmet räknar åt dig

Alla uppgifter som kan räknas fram hanteras automatiskt av systemet. Du behöver alltså inte oroa dig för att du har räknat fel.

Mindre arbete

Eftersom vi sparar alla uppgifter behöver du inte fylla i dem igen nästa år. Det sker då istället automatiskt.

Digital hantering av påskrifter eller papper om du önskar

E-revisor stödjer digital inleverans av kopia av årsredovisningen och revisionsberättelsen till Bolagsverket samt inkomstdeklarationen till skatteverket.se.
Avseende originalet av årsredovisningen har en integrerad funktion för digital signering med BankID om ni helt vill slippa papperskopior (10 signeringar per år ingår i priset för standardlicensen och 20 st för volymlicensen). Om ni föredrar utskrift på papper går givetvis detta bra med. Mer information

Skapad av revisorer med mängder av kontroller

E-revisor är skapad av erfarna auktoriserade revisorer med målet att vara så enkelt för dig som slutkund. Vi har byggt in mängder av kontroller och utvecklar dessa hela tiden. Allt för att hjälpa dig och minska felen.

Avancerad modul för revisionsberättelse

Flexibel modul för er eventuella revisor ta fram revisionsberättelse. Kan användas fristående från e-revisor.se. https://www.e-revisor.se/revisionsberattelsen/.

Prisvärt

Sveriges mest konkurrenskraftiga priser? Vi sticker ut hakan och påstår det! Se nedan för hela vår prislista.

Tillgång till experter

Stöter du på problem eller har frågor kring redovisning, skatt och bolagsrätt har du tillgång till expertis inom branschen. Vi har 14 års erfarenhet från revisionsbranschen och finns bara ett mejl bort.

Mer än bara ett årsredovisningsprogram

Med avancerade funktioner som klassificering av konton, bokslutsbilagor och mängder av inbyggda kontroller vill vi hjälpa dig att göra ditt bokslut helt korrekt!

Säkert

Eftersom det du matar in sparas kontinuerligt och vi sköter alla backuper, riskerar du aldrig att förlora data som redan registrerats. All kommunikation med våra servrar är krypterad (se hänglåssymbolen vid adressraden).

Engelsk översättning

Önskar du engelsk översättning? Inga problem, vi stödjer detta med.

Molnbaserat

Allt löpande arbete görs och sparas direkt på våra webbaserade servrar. Du behöver inte strula med program och når ditt arbete från vilken dator som helst med en internetuppkoppling. Efter ni är klar med bokslutet sparar ni ner dokumenten till er lokala dator.

Exempelbilder från Fortnox och e-revisor.se

Se exempel på stegen för att koppla ihop Fortnox och e-revisor.se samt import/export av data från/till Fortnox.

Detta är e-revisor.se

E-revisor tillhandahålls av FAA Solutions AB (org.nr: 556892-1786). Verksamheten har utvecklats och drivs av auktoriserad revisor Kevin Lindmark med 14 års erfarenhet från Ernst & Young (utbildad jur.kand och civ.ek) samt Lars Lindmark, egenföretagare med mer än 30 års erfarenhet från redovisning och bokslutsfrågor.

Team Member
Kevin Lindmark

Team Member
Lars Lindmark

Instruktioner

Att använda e-revisor.se och Fortnox är enkelt!

 1. Se till att ni har en integrationslicens hos Fortnox
 2. Se till att ni är inloggad både hos Fortnox och e-revisor.se
 3. Skapa kopplingen mellan Fortnox och e-revisor.se i Fortnox marknadsplats för appar (se bilder ovan)
 4. Vid lyckad koppling skickas ni till e-revisor.se
 5. I steg 4 och 11 hos e-revisor.se importerar/exporterar ni enkelt data från/till Fortnox (se bilder ovan)

Detta är Fortnox

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att småföretagare och redovisningskonsulter kan hantera sin ekonomi och administration effektivt. Plattformen är marknadsledande i Sverige. Den ger också kunder tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar. Fortnox grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Växjö. Aktien är noterad på NGM Nordic MTF. För ytterligare information se www.fortnox.se.